Kom genieten.

Reserveer hier

Coronavirus

Beste kampeerders,

Het Coronavirus roept veel vragen op bij een ieder, het zijn onzekere en ook spannende tijden, voor u als gast maar ook voor ons als camping.

Wij volgen het nieuws op de voet maar kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft.

De opening van de camping zal worden uitgesteld, zoals het er nu uitziet naar 9 april, via deze website zullen wij u op de hoogte houden.

Anders dan u wij gewend zijn zullen wij u niet met een hand maar met een glimlach begroeten.

Op onze camping kunt u nog volop genieten van natuur, rust en ruimte, ook in de omgeving van de camping is dit nog mogelijk. Fietsen en wandelen blijven tot de mogelijkheden behoren.

Wij hebben geen groepsaccommodaties of gemeenschappelijke ruimtes, zoals horeca of animatie. Onze plekken zijn ruim en bieden u genoeg privacy voor een fijn verblijf.

Wij houden ons strikt aan de voorgeschreven maatregelen (zowel voor als achter de schermen)  van de regering en het RIVM.

Toch kan het zo zijn dat u niet kunt of mag reizen vanwege het Coronavirus, wij denken uiteraard graag met u mee. Kosteloos omboeken van de reservering behoort dan in elk geval tot de mogelijkheden. Heeft u reeds borg betaald dan blijft deze uiteraard voor u gereserveerd en verrekend bij uw nieuwe reservering. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, per telefoon 0031320253693 of per mail info@oppertje.nl.

Wij hopen u graag te zien dit seizoen, laten we allemaal een beetje extra op elkaar passen in deze moeilijke tijd.

Lieve groet,

Mirella de Boer en Erik de Jong

Camping ‘t Oppertje