Kom genieten.

Reserveer hier

Coronavirus

Beste kampeerders,

Update 22 mei

Vanaf vandaag zijn onze toiletten weer geopend voor onze kampeerders, douche en (af)was ruimtes zijn wegens de noodverordening nog gesloten tot 1 juli.

U kunt bij ons blokhutten huren die voorzien zijn van eigen douche en toilet.

Op onze camping kunt u nog volop genieten van natuur, rust en ruimte, ook in de omgeving van de camping is dit nog mogelijk. Fietsen en wandelen blijven tot de mogelijkheden behoren.

Wij hebben geen groepsaccommodaties of gemeenschappelijke ruimtes, zoals horeca of animatie. Onze plekken zijn ruim en bieden u genoeg privacy voor een fijn verblijf.

Wij hopen u van harte welkom te mogen heten in deze toch wel vreemde tijd, ook nu zijn de regels zoals opgesteld door het RIVM en de regering van kracht. In het kort zijn dat voor onze camping:

Wij houden 1.5 meter afstand.

Regelmatig handen wassen.

Een persoon tegelijk in de receptie.

Bezoekers van kampeerders zijn helaas nog niet toegestaan.

Niet met meer dan drie personen, die niet uit uw eigen huishouden zijn, kamperen.

Voelt u zich ziek of verkouden, stel uw verblijf dan nog even uit.

Het kan zo zijn dat u niet kunt of mag reizen vanwege het Coronavirus, wij denken uiteraard graag met u mee. Kosteloos omboeken van de reservering behoort dan in elk geval tot de mogelijkheden. Heeft u reeds borg betaald dan blijft deze uiteraard voor u gereserveerd en verrekend bij uw nieuwe reservering. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, per telefoon 0031320253693 of per mail info@oppertje.nl.

Wij hopen u graag te zien dit seizoen, laten we allemaal een beetje extra op elkaar passen in deze moeilijke tijd.

Lieve groet,

Mirella de Boer en Erik de Jong

Camping ‘t Oppertje