Kom genieten.

Reserveer hier

Met uw camper op ‘t Oppertje

Ook wanneer u er graag met de camper op uit trekt is Camping ‘t Oppertje de perfecte plek voor een korte overnachting óf langer verblijf. De standplaatsen op kampeervelden E en F zijn verhard en daardoor geschikt voor campers. Op alle plaatsen is aansluiting op elektra mogelijk en honden zijn op deze velden ook toegestaan.

Tarieven – prijzen per nacht

Volwassene7.50 euro
Kind (van 2 tot 12 jaar)3 euro
Hond, niet toegestaan op veld B en D2,50 euro
Camper9,50 euro
Bijzettent (alleen voor kinderen uit gezin)3 euro
Elektra3,50 euro
Milieu en energie bijdrage per plaats4,50 euro
Wifigratis
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting van 1 euro per persoon per nacht va. 13 jaar

Reserveer nu uw camperplek

Opstelplaats

Wilt u alleen overnachten en heeft u aan één nacht voldoende? Dan hebben wij ook speciale camper opstelplaatsen beschikbaar. Let op deze zijn geheel verhard en kleiner dan onze camper kampeerplaatsen. Hier kunt u overnachten voor een tarief van € 19,50 (op basis van een camper met 2 personen). Dit is inclusief electra en milieu en energie bijdrage (excl. toeristenbelasting). Let op! Inchecken tot 19.30 uur mogelijk.

Reserveer nu uw camperopstelplaats

Camping ‘t Oppertje ligt om de hoek van de Oostvaardersplassen, middenin Nationaal Park Nieuw Land en dichtbij outlet shopping center Batavia Stad. In de omgeving zijn verschillende wandel- en fietsroutes, leuke watersportmogelijkheden en een vispark met verschillende visvijvers. Boodschappen doet u in de grote supermarkt op nog geen 5 minuten fietsen van de camping.