Kom genieten.

Reserveer hier

{ Voor oppertje gaan } – een term uit de oude zeilvaart; een beschut plekje uit de wind zoeken om te overnachten.

U voelt zich direct thuis

Kom even helemaal tot rust op een kleinschalige camping met een huiselijk en prettige sfeer. En kleinschalig betekent in dit geval niet klein, want Camping ‘t Oppertje is ruim opgezet, beschikt over grote plaatsen, heeft uitstekende voorzieningen en een verrassende (groene)  omgeving.

Wist u bijvoorbeeld dat onze camping middenin Nationaal Park Nieuw Land ligt? Dit door mensenhanden gemaakte natuurgebied is het grootste ter wereld en bestaat uit de Lepelaarplassen, de Oostvaardersplassen, het Markermeer en het jongste stukje Nederland Marker Wadden. De Oostvaardersplassen liggen letterlijk bij ons om de hoek en het outlet shopping center Batavia Stad op enkele (auto)minuten rijden. Voor iedereen die op zoek is naar (ont)spanning is er rondom de camping ook genoeg te doen. Zo zijn er verschillende wandel- en fietsroutes, allerlei watersportmogelijkheden en een heus vispark met verschillende visvijvers.

Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, op 5 minuten fietsen bij ons vandaan vindt u een grote supermarkt met een veelzijdig assortiment.

Nieuwsgierig geworden?
Laat u verrassen, wij heten u graag welkom en zien uit naar uw komst.

Heel graag tot ziens op ‘t Oppertje,

Mirella de Boer en Erik de Jong

Check in 11.30-12.00 en 14.00-19.30 voor kampeermiddelen check out 11.30

Check in 14.00-19.30 voor blokhutten check out 11.00