Kom genieten.

Reserveer hier

Alles om uw verblijf prettig te maken

Wij vinden het belangrijk dat uw verblijf bij ons zo compleet en prettig mogelijk is. Daarom heeft Camping ‘t Oppertje verschillende voorzieningen:

Ruime plaatsen

Op onze camping zijn 80 plaatsen te vinden, waarvan 70 toeristenplaatsen en een aantal seizoensplekken. Al onze plaatsen zijn ruim opgezet, staan altijd middenin het groen en bieden de nodige privacy en rust.

Voor kampeerders die niet zelf over een tent of caravan beschikken hebben wij ook blokhutten te huur. Hierbij kunt u kiezen uit een basis, comfortabele, of luxe variant. Op de pagina ‘Blokhut huren’ leest u meer over onze blokhutten.

Tot slot is er het zomerhuis, een stenen vakantiewoning met een compleet ingerichte woonkamer, een keuken en twee slaapkamers. Deze woning is tevens geschikt om voor langere tijd te huren. Bekijk de plattegrond, inventaris en prijslijst hier.

Sanitair

In het midden van de camping staat ons moderne toiletgebouw. Hier vindt u tevens speciale ruimtes voor babyverzorging en mindervaliden.

In de wasruimtes heeft u de beschikking over gratis warm water en een warme douche kost € 0,50.

Elektra en water

Op al onze plaatsen is aansluiting op elektra mogelijk (6 amp.), een aantal caravans kan tevens aangesloten worden op water en vuil water afvoer.

Let op: het tententerrein heeft beperkt beschikbare elektra aansluitingen.

Gratis Wifi

Onze camping beschikt over een eigen Wifi netwerk, zodat u tijdens uw verblijf gratis gebruik kunt maken van internet.

Wasserette

Vindt u het fijn tijdens uw verblijf een wasje te draaien? Dat kan! In ons toiletgebouw staan professionele machines tot uw beschikking.

Spelen

Een potje tafeltennis of klauteren in het klimrek: op onze camping kan het allemaal. Wat betreft speeltoestellen is er gedacht aan jong en oud. Dit is er op ons terrein te vinden:

  • Glijbaan
  • Trampoline
  • Klimrek
  • Zandbak
  • Tafeltennistafel

Vissen

Vlakbij de camping vindt u Vispark Toms Creek. Met maar liefst meer dan tien verschillende prachtig aangelegde visvijvers is dit het grootste vispark van Nederland. Hengels zijn er tegen een laag tarief te huur en er kan gevist worden op forel, karper, steur en meerval. U kunt de gevangen vis ter plaatse schoonmaken of ruilen tegen (vers) gerookte forel.

Barbecuehut

Niets zo verbonden met de zomer als barbecuen en buiten eten. Helaas laten Hollandse zomers deze buitenfeestjes soms flink in het water vallen. Om dit te voorkomen hebben we beschikking over een gezellige overkapping, waar uw barbeque bij regenachtig weer gewoon door kan gaan.

Parkeren

Voor de rust van onze gasten en de veiligheid voor de kinderen worden auto’s op de centrale parkeerplaats gestald.

Boodschappen en catering

Onze camping heeft geen campingwinkel, restaurant of bar. Uw dagelijkse boodschappen doet u bij de grote supermarkt op nog geen 5 minuten fietsen van de camping. In de omgeving zijn tevens diverse restaurants te vinden.

Geen zin om eropuit te gaan? Bezorgrestaurants leveren uw bestelling af bij onze receptie. Voor een borrel, lunch of warme hap kunt u terecht bij het cafetaria van Tom’s Creek op nog geen 500 meter van onze camping vandaan.